mandag den 10. februar 2014

Den første familieferie

For nogle uger siden var vi på en skøn ferie til Tenerife - Hippien, mig og hr. Snubs. Det var den sidste uge af min barsel og en perfekt overgang mellem mors barsel og fars barsel.

Vi boede i Playa De Las Americas på et super lækkert hotel, Marylanza. Vi havde med vilje valgt en by tæt på lufthavnen, så der ikke var for lang bustid efter flyveturen, og vi havde valgt et lidt dyrere hotel, så vi kunne få det hele lidt nemmere. Og det hele spillede bare! Det var all inclusive, hvilket jeg normalt synes er lidt kedeligt, men denne gang var maden bare virkelig lækker. Ingen klager herfra! Tværtimod - det gjorde det bare så nemt med Snubsen. Vi havde taget noget grød med hjemmefra, som han fik til morgenmad, men ellers var der altid noget i buffeten, som han kunne spise. Og han nød det! Han fik smagt så mange spændende ting den uge.

Vi havde en toværelses lejlighed med et lille køkken, og det var virkelig et plus. Vi kunne nemt lave flasker, og der var både en stue og en balkon, hvor Hippien og jeg kunne hygge os, når Snubsen sov. Derudover var der badekar, så selv om det var for koldt til, at Snubber kunne komme i poolen, så fik han badet en masse.

Vi lavede ikke så meget dernede - slappede bare af og gik enkelte ture. Vi lejede en klapvogn dernede, som Snubs sov rigtig fint i. Det var noget nemmere end at skulle have slæbt vores egen med. Derudover havde vi bæreselen med, som vi dog kun brugte den ene dag, hvor vi gik en lang tur op på det nærliggende bjerg. Der var den til gengæld også et kæmpe hit!

Snubsi opførte sig helt upåklageligt på ferien - han sov godt, spiste godt og var bare glad. Jeg tror, han nød at have både mor og far hele tiden, og så fik han selvfølgelig også usandsynligt meget opmærksomhed fra alt personale på hotellet og de andre gæster. Den lille charmetrold.:)

Lidt iPhone-fotospam:

Meget tidligt om morgenen - det var vist meget spændende at være i lufthavnen!
 
Meget træt, men vi venter på, at værelset er klar.

 Ferieklar!

Min lille pole dancer...


 Tilfældigt, men meget velplacerede solbriller...


Legepladsen var allerede et hit!

 iPhoooooooone!!

 
Klar til bjergbestigning


Bamse var sød!

Mit yndlingsview - grinende baby på hovedet. Han elsker at snakke sådan her.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar