søndag den 9. marts 2014

Det første forår

Det er så vildt at tænke på, at hver gang årstiderne skifter, er det Hr. Snubs første. Nu har vi ramt den sidste af dem - det første forår.

Det har været en helt skøn weekend. Hygge med gode venner, gåture med barnevognen hele familien og besøg hos min far, hvor Snubber kunne se sin meget beundrede fætter på tre. Årh, hvor blev han betragtet. I det hele taget er børn bare the shit - da vi var i zoologisk have, havde han mest travlt med at se på menneskebørn.

I lørdags var vi på Den Blå Planet, og det gik virkelig godt. Til forskel fra zoo kan man derude komme tilpas tæt på akvarierne, så Snubs var helt fascineret af farverne, dyrene og lyset. Det var simpelthen så hyggeligt.

Nu er han puttet efter en lang dag i Nordsjælland. Han sluttede lige dagen af med et kæmpe grineflip på puslebordet, og det eneste jeg gjorde, var at stå og kigge på ham. Hold nu kæft, hvor er det bare skønt sådan noget! Jeg fik endelig en chance for at kigge på hans overmund, hvor der er tænder på vej til at bryde igennem. Og ikke bare to - hele fire på en gang! Hold da op, så forstår jeg bedre, at han har haft nogle dårligt sovende nætter! Indtil videre er kun den ene af de ydre fortænder brudt igennem, men de resterende tre er lige på trapperne. Store dreng.:)

Kaffe skal der til - man kan lige så godt starte tidligt.;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar