lørdag den 10. maj 2014

Det var en lørdag morgen...

Godmorgen - så sidder jeg her igen. Drengen sover i slyngevuggen (som nu virkelig snart er for lille - krise...), hippien sover i sengen, og jeg sover med åbne øjne. Gah, jeg er træt. Der var én, der først bad om godmorgenflaske kl. 5 og så mente, at det var stå-op-tid (bogstaveligt talt - han laver ikke andet end at stå op i sin seng nu!) kl. 6.15. Jeg var ikke enig.

Her to timer senere er status således:
 • Antal gange, Snubsen var så sød at ville dele sin sut og proppede den ind i munden på sin slumrende mor: 4
 • Antal bleer, jeg har skiftet: 2.
 • Antal gange, dvd'erne er blevet sat på plads: 2
 • Antal gange, Snubsen har hevet dem ud igen: 3
 • Antal afsnit af Bananer i Pyjamas, jeg har set: 2
 • Antal afsnit af Bananer i Pyjamas, Snubsen har set: 1/2
 • Antal kopper kaffe, jeg har indtaget: 1 - og nr. 2 er klart coming up!
 • Antal kys og kram, en lille mand har givet mig: Uendeligt mange - åhh, hvor jeg elsker den periode han er inde i på det punkt!
Jeg er begyndt på at forsøge at smug-fotografere ham med det gode kamera, mens han leger, men det er godt nok ikke nemt. Han opdager det med det samme, og så poser han. Som mor, så søn...I dag skal vi til konfirmation i Hippiens familie. Det er dog først kl. 16, så jeg håber lidt på at få sneget en lur ind inden...

2 kommentarer:

 1. Åh hvor jeg elsker det sidste billede! "How you doin'?"

  SvarSlet
 2. I know - præcis det, jeg tænkte!

  SvarSlet