lørdag den 24. maj 2014

To år og en baby senere...

Flashback til en typisk lørdag morgen for to år siden:
Jeg har tømmermænd og er virkelig træt. Har højst sandsynligt været til koncert og drukket alt for mange øl. Klokken er henimod halv elleve, og jeg er lige vågnet og overvejer, om jeg overhovedet skal stå op i dag. Hippien ligger stadig og sover ved siden af mig. Han er endnu hårdere ramt end mig.

Flashback til en typisk lørdag morgen for et år siden:
Jeg er højgravid og har sovet virkelig ringe. Ligger stadig i sengen, men er vågen og træt. Heldigvis ligger Hippien ved siden af, og vi kan putte og lade være med at stå op. Han har været til koncert og drukket alt for mange øl, så der kommer ikke meget liv i ham i dag.

Tilbage til denne lørdag morgen:
Jeg er træt - ikke pga. tømmermænd, men fordi en lille gut holdt mig og Hippien vågne det meste af natten, fordi han sov så uroligt og lå imellem os. Ingen koncert i går, men til gengæld en virkelig dårlig amerikansk komedie. Øl blev det da til - jeg tog en kold sixpack med hjem efter arbejde, og så drak vi et par stykker på tagterrassen og nød de sidste stråler af solen. En helt fantastisk hyggestund, og Snubsens første tur op på taget. Der er så langt fra 1. til 6. sal, så jeg har ikke været deroppe siden før, jeg blev gravid. Jeg kunne godt drømme om at ligge i sengen og hygge hele dagen, men i praksis har jeg været oppe i 2 timer (Snubsen sov til halv ni! Det var altid noget...), og der er en masse praktisk, der skal nås i dag. Lørdag er aktiv dag.

~~~~~~~~~~

Nogle gange slår det virkelig hårdt, hvor meget mit liv har ændret sig på kort tid. Kontrasten er ret stor! Men jeg kan lide det.:) Og så skal jeg i øvrigt til koncert på onsdag, så det går nok...

Min pauselæsning mens ungen sover. Som sagt - tiderne er skiftet!

1 kommentar: