fredag den 29. august 2014

Lejlighed - fingers crossed

Hoooold nu op, et døgn! Det er min egen skyld - nu har jeg gået og talt om, hvor flot og nemt Elvis tager flytningen. Og så lavede han lige terrornatten from hell i nat. Han skulle ganske enkelt ikke sove fra 02.20 til 05.07. No way! Det er i sig selv fair nok, hvis det nu skal være - bare han så kan ligge og underholde sig selv. Men nej. Mor skulle være der. Og vi skulle grine og snakke og pille og mosle for alle pengene. Aaaargh!

Hippien havde det skidt, så jeg hang på den alene. Og jeg prøvede alt. Mad, mælk, ny ble, natdragten af - every-fucking-thing. Alligevel tog det 2,5 time, før han faldt i søvn - og 45 minutter derefter vågnede han så skrigende og måtte ind til os igen, hvor vi tog en halv times moslen mere. Buuuhuuu...

1-2-3, så var klokken otte, og vi skulle op. I dag var nemlig Store Se På Lejlighed-dag. Og vi gjorde det sgu. Vi har fundet den vildeste lejlighed. Allerede ved lejlighed et var der bid. 115 kvm, separat afdeling til au pair og de skønneste rum i det fineste kvarter i 15. arr. Det er jo helt vildt. Faktisk var tre ud af seks lejligheder egnet, så det var vildt svært at tage en beslutning. Men nu har vi lagt billet ind, og så håber vi bare på, at vi får den. Hvor er det crazy.

Det kalder på sushi og bobler i aften! Så snart altså ungen er puttet. Lige nu ser han Turbo og råber "Uuuuuh!" hver gang sneglen sætter turbo på. Det er fandme kært.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar