mandag den 4. august 2014

Sikke noget lort...

Hvad er det aller, aller værste job, I kunne forestille jer at have?

Jeg ved det godt - i dag slog det mig, hvad det ultimative lortejob må være. Nej, det er ikke toilet-tømmer-på-Roskilde-Festival (selv om det også må være pænt øv). Det værste må være at være en af dem på Statens Serum Institut (SSI), som modtager afføringsprøver med posten. Punktum.

Altså helt ærligt - selv hvis man går op i forskningen og undersøgelserne og alt det der, så må det da virkelig være klamt!?

Forestil jer at stå som modtager af en konvolut med en lille gave i form af et plastikrør med en lille skovl tilkoblet og med, æhm, indhold. En "gave" som måske er blevet afsendt lige inden en masse helligdage og derfor måske har nået at modne lidt ekstra på et lukket postkontor i et par dage. Sådan worst case scenario... (Og vi taler ikke om, hvorfor jeg måske kan forestille mig den situation. Undskyld, SSI!)

Arj, men kan det være værre? Det må da i hvert fald være på top 10!

(Beklager dagens tema - vi skal have Snubsen til kontrol på Hvidovre Hospital i morgen ifb. et studie, han medvirker i. Og nå ja - så skal vi have en af de famøse "gaver" med. De var sgu knap så slemme at fikse, dengang han kun var ammebarn!)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar