mandag den 6. oktober 2014

Farvel farf...

Fra markedet i sidste weekend. I denne weekend blev vi nødt til at købe kantarellerne. Mums!! 

Så går vi ind i endnu en uge uden farf. Øv altså. Det er jo ikke fordi, det kommer som en overraskelse, at Hippien skal til Danmark. Vi har jo lige som planlagt det sammen, og det er i øvrigt hans pladerelease, det handler om, så der er fuld støtte herfra! Jeg ville kun ønske, at jeg kunne være der med ham. Men derudover bliver det også en hård uge. Elvis elsker sin far. Far er den bedste i verden for tiden. Og når han ikke lige er der, sætter Snubsen sig ud foran døren og venter på ham, mens han siger ”farf, farf, farf”. Det bliver ikke nemt at forklare sådan en lille størrelse, at far altså først kommer igen på mandag...

Heldigvis har vi vores au pair, som Snubsen allerede er blevet meget glad for. Kæmpe hjælp! Jeg er slet ikke i tvivl om, at de to nok skal hygge sig hele ugen, og at vi alle tre nok skal have en god uge. Det ville bare være rarere at have den sammen med Hippien.

Weekenden bød på en tur i IKEA og en masse praktisk arbejde i lejligheden (deraf også de manglende pip herinde...), så nu er der bl.a. kommet billeder og guitarer på væggene, lys i stuen og gardiner i soveværelserne. Wuhuu! Vi er nede på at have to flyttekasser tilbage ovenpå – det er stort. Så forhåbentlig kan vi til også bare at nyde weekenderne og opleve lidt af Paris. Efteråret er nu desværre også kommet hertil, men det har altså også sin charme. Der er i hvert fald en lille stump, der godt kan lide de faldende blade. Til gengæld er der så lige det der med vinterovertøj... Bah, børn er dyre! Men søde. Helt klart søde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar