tirsdag den 14. oktober 2014

Lights out in Paris

Så er vi på tredje dag uden strøm... Og oveni det har både vores au pair og jeg været syge af en mavevirus - virkelig fed timing. Hvornår kan man kalde på de voksne?

Ej, det går fremad. I går kom der en elektriker og så på situationen, og i dag er planen så, at hans team fikser køkkenet, installerer en ekstra sikringsboks og i øvrigt tjekker al anden elektricitet i lejligheden af. Efterfølgende kan vi så få (sikker) strøm igen - enten i dag eller senest i morgen.

Så det går. Vi hygger med stearinlys, ser dvd'er på computeren, og kan i det mindste godt lave varm mad, da vores komfur kører på gas. I går opdagede vi, at der stadig var varmt vand i vandbeholderen nedenuder, så både au pair og jeg kunne få et varmt bad - det gjorde altså underværker! Vi hapser strøm fra opgangen, når vi skal oplade telefoner, og det er stadig mildt udenfor, så vi klarer os uden varme. Vi klarer det. Og Hippien kom hjem i går aftes, så udover at det er dejligt at have faaaaarf hjemme igen, så giver det også lige lidt ekstra støtte med et ekstra sæt hænder.

Men for fanden da. Det virker stadig som en helt absurd situation. Og for 10.000 gang - hvor skal jeg dog få lært det fransk! Jeg fattede ingenting af, hvad brandmændene talte om. De sagde f.eks. noget med pizzeria, men jeg skal ikke kunne sige, om de talte om pizzeriaet nedenunder os og sammenhængen til vores lejlighed, eller om de bare ville ud og spise pizza, når de fik fri. Hvor kan man da føle sig lost!

Elvis synes vist, det har været en spændende weekend. Mange interessante besøg. Mange mennesker, man kunne vinke til. Og sige "baaaaah buuuuuh" til. Sådan siger brandmænd nemlig.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar