mandag den 3. november 2014

Paris til fods

iPhone-fotos taget i tusmørke af barn i bevægelse - kvaliteten er derefter, men de er alligevel så søde, at I næsten skulle se dem. Taget af vores aupair.

At se Paris til fods er der i sig selv ikke noget synderligt banebrydende i - bortset altså fra, hvis man hedder Elvis og er 16,5 måneder. Denne weekend var nemlig første gang, at Snubsen nægtede at blive kørt eller båret rundt. Han ville gå selv!

Så det fik han lov til - det meste af tiden i hvert fald. Oftest med en af os i hånden, men også nogle gange på egen hånd. Og hold nu kæft, hvor er det kært med sådan en lille størrelse, der stavrer rundt. Han høstede heldigvis også mest smilende blikke, når han tumlede ind i folk. Sådan skal det være.

Lørdag tog vi alle fire ind til Bastille og gik derfra og ned til Pompidou og så videre ned forbi Notre Dame og op igen latinerkvarteret, inden vi fandt en meget proppet bus hjem. Det var så lækkert - lunt og solrigt, så jeg gik rundt i t-shirt hele dagen. Det er altså fantastisk for 1. november! Søndag var det knap så godt vejr, omend stadig lækkert ift dansk efterårsvejr. Vi brugte formiddagen i den nærliggende park og på det tilhørende bogmarked - som altså også inkluderer brugte vinyler, så Hippien var glad! Igen var Snubsen på egne ben - det bliver sgu nok svært at holde ham i vognen fremover. Ovenpå den lange gåtur tog drengen også lige næsten 2,5 times lur - det er hårdt arbejde at gå selv.

Nu begynder en ny uge, og så har jeg ellers ferie på fredag! Hurra!!!

(Bemærk lige min dårlige fotokarma - mand på bænk og løber kom selvfølgelig med på billedet...)

 Parken i smukke efterårsfarver - og selvfølgelig med både fremmed klapvogn og byggekran.;)Ingen kommentarer:

Send en kommentar