lørdag den 18. april 2015

På tur // Zoologisk Have

Det har været godt vejr i Paris i et par uger nu, og det gør altså en kæmpe forskel. Dagene er længere og lysere, og min lyst til at opleve byen stiger ekstremt. En af vores seneste eventyr, var en udflugt sidste weekend til den relativt nyåbnede zoologisk have i Vincennes.

Det var en virkelig skøn dag. Faktisk var det dagen for Paris Marathon, og det må have været helt perfekt vejr for løberne. Solskin, men samtidig en smule opfriskende vind. Det betød så også, at vores planlagde bus derud ikke gik, men det var nu ikke så galt at gå de sidste tyve minutter langs maratonet.

Vi mødtes med vores dansk/franske venner + deres dreng derude, og det var virkelig sjovt at se de to tumlinge ja, tumle rundt. De gik ca. lige meget amok over pingvinerne, mens Elvis var lidt mere hooked på næsehornene og ikke mindst "Løvernes Konge" end sin kammerat. Det sjoveste var nu nok bare at rende rundt og lege på en stor græsplæne.

Dem var der så også mange af. Den zoologiske have var virkelig flot og ny - men der var ærligt talt ikke særlig mange dyr. Jeg var lidt skuffet - det var jo hundedyrt!

Efter zoo gik vi over i den nærliggende park og chillede i en times tid, mens drengene tumlede videre - denne gang på en ny græsplæne. Ahh, the simple life...
Ingen kommentarer:

Send en kommentar