tirsdag den 6. oktober 2015

Bumle og batterier løser alt

Snubsen er syg. Sådan rigtig syg med feber og gråd. Det sker godt nok ikke tit, så jeg kan ikke på nogen måde tillade mig at klage. Altså udover at jeg selvfølgelig synes, at det er synd for ham. Men vi har godt nok ikke været særlig meget ramt i hans snart to og et halvt år, så det må være som det er.

Han er ved godt mod - i hopla i perioder og så helt flad i andre. Næsen løber konstant, øjnene er betændte særligt om morgenen, og nu er ørerne begyndt at drille. Jeg elsker dog hans Snubselogik!

"Mor, øret gør ondt! Mor puste. Elvis gerne have Bumle plaster på det!"

Som ønsket, så gjort. Ét styks alt for stort Bumle-plaster sat på kinden og en lille smule op på øret, og så var han glad igen. Så glad man altså kan være, når man er syg.

Vi kommer nok ikke uden om et besøg hos lægen i morgen. Øjnene begynder at være røde og med ørersmerter er det vist bare om at få enhver infektion slået ned. Så i morgen må jeg ringe og håbe, at det er til at få en tid akut. Til en pris på 80€ per konsultation burde det kunne lade sig gøre!

Det ville dog være nemmere, hvis man bare kunne bruge den løsning, Elvis plejer at stile mod, når der er noget, der ikke virker. Som i går da han sad og nussede sin fars underarm med synlige blodårer:

"Fars arm er lidt gået i stykker. Mor sætte nye batterier i!"

Helt ærligt, hvor sød kan man være??

Med Snubsens nuværende tilstand i mente er det måske meget godt, at mit planlagt besøg på Musée d'Orsay med arbejdet på torsdag er blevet udskudt - fordi de museumsansatte strejker! Så bliver det simpelthen ikke mere fransk... :D

Min lille verdensmand - ingen sammenhæng til teksten bortset fra, at han OGSÅ er skide sød her!

1 kommentar:

  1. Årh, han forstår sig på placebo - sikke sjov og sød han er. Godt øreplasteret kunne helbrede lidt ;)

    - Anne
    Www.venterpaavin.blogspot.com

    SvarSlet