torsdag den 24. marts 2016

DIY: Sådan sikrer du træthed

I dag vil jeg dele en opskrift med jer. Det er en opskrift, jeg har afprøvet mange gange i forskellige variationer, men der er altid garanteret succes. Den, jeg deler i dag, er fra mit seneste forsøg.

Opskrift på træthed

Du skal bruge:
  • 1 forkølet næsten-3-årig (variationer inden for 2-4 år vil jeg tro fungerer)
  • 1 mand med stærke snorkeegenskaber
  • Fløjtende fugle efter behov (en enkelt kan faktisk nok gøre det)

Trin 1:
Put den forkølede 3-årige i din egen seng på et egnet tidspunkt, og lad ham ligge der og rotere let i en times tid, indtil han falder til ro.

Trin 2:
Vent et par timer og læg dig selv i sengen ved siden af den forkølede 3-årige. For mig passede det fint med ca. midnatstid.

Trin 3:
Ca. en time senere skal den endnu-ikke-snorkende mand komme hjem og vække dig for at spørge, om alt er okay med den forkølede 3-årige?

Trin 4:
Klokken er nu blevet ca. 2, og den forkølede 3-årige bør vågne forvirret og bede om at få tørret sin næse. Sørg for, at du ikke har servietter inden for rækkevide, så du er nødt til at gå ud på badeværelset for at hente dem. Vend tilbage til sengen og tør næsen, og stå derefter op igen for at hente et glas vand, som selvfølgelig heller ikke bør være inden for rækkevide på forhånd. Sørg for at den let-sovende-mand i stuen langsomt vækkes af det hele.

Trin 5:
Netop som du er faldet i søvn igen, skal den nu-trætte-mand tilføjes til soveværelset. Sørg for, at han storsindet siger, at du kan sove på madrassen på gulvet, og så skal han nok ligge oppe i sengen med den forkølede 3-årige og tage ”vagten”.

Trin 6:
Klokken er på nuværende tidspunkt blevet ca. 3. Tilføj nu vilde drømme til den forkølede 3-årige, som vågner med udbruddet ”De må ikke tage min store taske!”. Giv ham lidt vand og prøv at få ham til at falde til ro igen.

Trin 7:
Tilføj snorken! Det er vigtigt, at den nu-meget-snorkende-mand sover så tungt, at han intet har opdaget af det foregående trin. Der skal langsomt skrues op for snorkenen, indtil den når et lydniveau, så den forkølede 3-årige på ingen måde kan sove.

Trin 8:
Efter forespørgsel transporteres den forkølede 3-årige ind i sin egen seng. Forsøg at skabe ro ved at sidde op og holde lidt i hånden. Efter en stund accepteres, at det ikke kan lade sig gøre, og du kan derfor starte med at flytte madrassen ind på børneværelset, så du kan ligge ned med en arm oppe i børnesengen.

Trin 9:
Returnér med madras til børneværelset kun for at indse, at den forkølede 3-årige nu sover tungt helt uden behov for hånd-holden. Vend tilbage til soveværelset.

Trin 10:
Indse, at snorkenen nu også er så høj, at du ikke kan ignorere den. Vend tilbage til madrassen på børneværelset med din dyne og pude.

Trin 11:
Klokken er nu 3.30. Tilføj fuglekvidren! Dette element er særligt egnet her tidligt på foråret, hvor kontrasten til vinterens stilhed er størst.

Trin 12:
Kl. 4.30. Hjælp den forkølede 3-årige med at finde ro endnu engang.

Trin 13:
Kl. 5.30: Den forkølede 3-årige vækker dig nu ved at bede om at komme ned til dig på madrassen. Acceptér.

Trin 14:
Kl. 7.15: Vågn af dig selv et kvarter før vækkeuret ringer og læg dig ind til den ikke-længere-snorkende mand bare lige for at snooze et kvarter.

Trin 15:
Kl. 7.30: På dette tidspunkt vågner den forkølede 3-årige og græder. Lad den nu-udhvilede-mand hente ham og put med ham i en halv time.

Trin 16:
Kl. 8: Stå op, gør dig klar og skynd dig ud af døren, mens den helt-uvidende-mand-om-nattens-cirkus og den heldigvis-nu-lidt-mindre-forkølede 3-årige sover videre. På dette tidspunkt er træthed mere end opnået, og du er klar til en lang arbejdsdag...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar