tirsdag den 21. marts 2017

Hippiens nye projekt

Jeg har hintet lidt til det herinde. At Hippien havde gang i noget særligt i forhold til arbejde. Og nu kan jeg endelig løfte sløret:

Hippien åbner sin egen pladebutik!

På lørdag holder han stor åbningsfest for hans nye sted, Vinyl - The Hangout. Konceptet er enpladebutik inde i den allerede etablerede Zeppelin Rockbar, som er en bar / spillested på Vesterbro. I dagstimerne vil den nu også huse Vinyl - The Hangout, hvor man kan købe lp'er i stor stil, samtidig med at man også kan drikke en øl eller en kop kaffe og bare, ja, hænge ud.

Det er Hippiens sted, men på mange måder er det vores projekt som familie. Og jeg er så sindssygt stolt af ham! Han arbejder i døgndrift og brænder så meget for det. Der er kommet en helt anden glød i hans øjne igen. Og lige præcis dérfor skulle vi hjem fra Paris. Fordi han skulle have sin glød igen, og fordi det kunne ske med det her. A dream come true...

Derfor - hvis der skulle være andre derude, som er musik- og særligt vinyl- entusiaster, så er Vinyl - The Hangout stedet for jer. Kig forbi, få noget at drikke og nørd igennem sammen med min søde, seje og dygtige Hippiemand. Han er virkelig rart selskab.

Der er som sagt åbningsfest på lørdag fra 14-18 med gratis fadøl og livemusik fra Den Syvende Søn og Tue West. Kig endelig forbi! :)

(c) Bjarke Ahlstrand


Ingen kommentarer:

Send en kommentar