fredag den 9. oktober 2020

"Pas nu på dig selv"

 "Husk nu at passe på dig selv". Det er en besked, jeg hører rigtig meget for tiden, og som alle, som er i min situation, nok hører. Altså dem der er gravide. Jeg er nemlig godt i gang med at brygge en lillesøster, som gerne skal komme til februar.

Men hvordan gør man egentlig det? "Passer på sig selv"? Altså - jeg render selvfølgelig ikke på stilladser eller klatrer i træer. Jeg dyrker ikke crazy sport og Corona'en har også hjulpet til, at jeg ikke har så mange planer. Men jeg arbejder. Meget. Og nogle gange lange dage. Hvornår bliver det så for meget?

Jeg synes, det er vildt svært at vurdere. Mit arbejde er jo foran computeren og derfor ikke fysisk hårdt i den forstand. Men jeg sidder mange timer, og jeg bruger meget energi. Og en gang imellem stejler min krop altså. Nærmest hver dag er jeg helt brugt, når jeg kommer hjem, og i går var jeg plaget af spændinger og ømhed hele dagen på kontoret og kunne næsten ikke klare gåturen fra skolen med Elvis og hjem, fordi det stak og nev alle vegne. Har jeg så ikke passet på mig selv, eller er min krop bare på arbejde?

Det er virkelig en svær balance, når det er et spørgsmål om energibrug og ikke så meget om fysiske udfoldelser. Jeg har simpelthen ikke svaret.

Nå, men i dag "passer jeg på mig selv". Jeg holder fri fra arbejde med en stille og rolig formiddag, og så hopper Elvis og jeg på et tog til Fyn efter skoletid, hvor han skal hygge med farmor, og jeg skal til Odense og se Hippien spille live for første gang i 6 år! Han udgiver nemlig ny plade i dag og har derfor releasefest. Jeg er så MEGA stolt. Det er Pariserpladen, dvs. de numre, han indspillede dernede, og det er så fedt for ham at få den ud - og så nostalgisk at lytte til. Den er altså virkelig god. :)

Så ja - skamløs promovering - find den på Spotify og giv den et lyt. Den hedder "Noise Tablets" af Claus Funch.

Og nu må jeg så hellere se at spise noget mad. Det er vist også en del af at "passe på sig selv". Så der kommer ikke billede på dette indlæg alligevel - baby needs food. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar